Op het moment Nederland Koninginnedag viert...... - Reisverslag uit Yaoundé, Kameroen van Marijke - WaarBenJij.nu Op het moment Nederland Koninginnedag viert...... - Reisverslag uit Yaoundé, Kameroen van Marijke - WaarBenJij.nu

Op het moment Nederland Koninginnedag viert......

Door: marijkekameroen

Blijf op de hoogte en volg Marijke

30 April 2010 | Kameroen, Yaoundé

Op het moment dat Nederland Koninginnedag viert, bereid ik me voor op een reis van een week door Kameroen. Ik vertrek vanmiddag.

De route gaat langs de oceaan, Mount Kameroen, vulkanen, koffie- thee- rubber- en cacaoplantages, kratermeren, bergen en met een beetje geluk ook nog een stukje tropisch regenwoud (volgens de reisgids).
Voor vertrek ga ik eerst nog even de stad in om kaarsen en water in te slaan; elektriciteit en water zijn niet overal aanwezig – om over internet maar niet te spreken. M’n zaklamp, malariapillen, medical kit, regenponcho, zonnebrand en Deet zijn al ingepakt. Ik heb er zin in!! Over anderhalve week horen jullie of mijn hoge verwachtingen ook zijn uitgekomen……

Voor nu heel veel plezier met Koninginnedag in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Berkel, Vianen, Soest, Maastricht, Arnhem en Hoogeloon. Blijf me vooral op de hoogte houden van jullie verhalen; dat vind ik alleen maar leuk! (en ook foto’s zijn meer dan welkom!!)

Oranjegroetjes uit Afrika,

• 30 April 2010 - 21:29

Trutje:

Marijke..ben een beetje jaloers op je!! het heeft wel iets hoor..zo primitief weg gaan..ik denk dat je hele mooie dingen gaat zien!
    Geniet OOK daar weer van..een hele goede reis en doe voorzichtig!
    Knuf en kus van Trutjexxx

Goed om te horen dat je het naar je zin hebt.
    Veel succes met je projecten. Vwb P&G; je schappenplannen bij KV zijn geimplementeerd.

• 03 Mei 2010 - 15:37

Peerke:

Hey Marijke,

Ik ben benieuwd of je reis nog mooie extra Afrika-ervaringen met zich meebrengt! Koninginnedag was gezellig, dit jaar in Eindhoven gevierd.

Goede reis en tot het volgende verhaal!

XxX Peerke

• 13 Mei 2010 - 07:55

Jeanine & Corne:

Hoi Marijke,

We zijn erg benieuwd naar je primitieve reis :-), klinkt erg avontuurlijk...

Hier in het zuiden van NL alles goed. Afgelopen weekend samen naar Amsterdam geweest, erg leuk.

En 30 mei samen met Bo & Myrt naar Pinkpop :-)!

We kijken uit naar je volgende verslag!

Liefs,

Jeanine & Co

• 19 Mei 2010 - 19:05

Moniek:

Marijke, je was een weekje weg toch? Sinds 30 april geen berichtje meer... Ben je blijven steken? ;)

Hoop dat je zonder muggenbeten bent teruggekeerd op je eigen plekje en weer lekker aan de slag bent.

x Moniek