De eerste indrukken
Door: marijkekameroen
Blijf op de hoogte en volg Marijke
01 April 2010 | Kameroen, Yaoundé
Er zijn hier geen toeristen, nou ja in ieder geval niet veel. In de vlucht vanuit Casablanca heb ik er geeneen gezien. De tweewekelijkse vlucht was gevuld met 60 man (dus voor 60% een leeg toestel) waarvan er ogeveer 15 uitstapten in Yaounde- de rest vloog door naar een andere bestemming. Nee, toeristische attracties heb je hier niet.
Terwijl de stad zo mooi gelegen is; constante temperatuur tussen de 20 en 30 graden, gelegen op 900 meter hoogte, 2 keer per dag een regenbuitje, omringt door heuvels en groen. Heel veel groen. Voortdurend het geluid van beestjes (je moet er van houden) en af en toe zon.
Combineer dat beeld met een beveiliger voor je deur, thuis en op kantoor, die je door de tralies heen kunt zien, en je beeld is compleet.
Morgen vrij vanwege Goede Vrijdag. Dan kruip ik uit mijn beveiligde bubbel en ga de stad verkennen.Ben benieuwd!
02 April 2010 - 13:06
MoniqueB P&G:
He daar,
Hoe is tie dan ;-)? Nog een beetje aan het aclamatiseren? Ben je al echt met je hoofd in Kameroen, alles van hier kunnen loslaten? Heeft dat dagje vrij geholpen? Heb je je nw collegae al ontmoet, leuke collegae?
Geniet van je Paasweekend en succes.
Later..
xMo -
02 April 2010 - 19:11
Myrthe:
Ha marijk!
Ben heel erg benieuwd naar al je verhalen. Heel veel plezier daar! tip: trek je paashazenpak aan en leg wat paaseieren tussen al dat groen :)
groetjes, Myrthe -
03 April 2010 - 09:32
Jeanine & Corne:
Ha Marijk,
Een eigen bodyguard... toe maar!
Hoe bevalt het appartementje?
We zullen de eieren morgen voor Boaz extra goed verstoppen zodat ie voor twee kan zoeken ;-)
X CoNien